1 september 2017

IMK Opleidingen is door ANWB geselecteerd om exclusief de niet-technische vaardigheidstrainingen te verzorgen. IMK directeur Training & Development Bert Pol ziet hierin het bewijs dat IMK Opleidingen een geschikte business partner is voor deze trajecten bij vergelijkbare organisaties. 

Bert: “Het praktische karakter van onze trainingen en onze organisatie, past goed bij het praktische en professionele karakter van de ANWB. We hebben meteen een dedicated ploeg van trainers samengesteld, die vanuit het ANWB gedachtegoed gaan trainen en tegelijkertijd de frisse blik hebben die je mag verwachten van een onafhankelijk trainingsbureau.”

“Wij zijn uiteraard erg blij dat ANWB voor ons gekozen heeft. Dit is voor ons een waardevolle samenwerking, waarbij we veel van elkaar kunnen leren. Tegelijk is het ook een mooi signaal naar de markt. Dankzij onze korte lijnen en het persoonlijke contact, in combinatie met de kwaliteit van onze trainingen en de focus op onze doelgroep – van werkvloer tot en met middenkader – hebben wij dit traject binnengehaald.”

Wilt u hierover met ons van gedachten wisselen? Neem contact op met Bert via 0172 – 42 34 56.

[maatwerk text=”Bekijk onze opleidingen en trainingen” url=”https://www.imkopleidingen.nl/trainingen-en-opleidingen/” background=”#ee7800″ color=”#ffffff”]

 

ANWB 1