Management Assistent trainingen

Wat is een manager zonder zijn assistent? De management assistent vormt de brug naar de organisatie en zorgt dat de effectiviteit binnen de organisatie toeneemt. Zij brengt, als verlengstuk van de manager, visie en ideeën tot leven. Dit vraagt wel de nodige vaardigheden zoals slagvaardige communicatie, persoonlijke effectiviteit, inzicht in belangen en organisatiekracht. En dat is precies waar onze management assistent trainingen over gaan!


Training Assertiviteit en effectiviteit

Leer als management assistent optimaal te functioneren met onze training Assertiviteit en effectiviteit. Als goed functionerend management assistent wordt er van u verwacht dat u durft op te komen voor uw eigen mening, u samenwerkt in een team, u uw collega's aanspreekt en aanstuurt, goed feedback kan geven én ontvangen, etc. U bent als management assistent namelijk een echte duizendpoot. Deze training leert u om uw kwaliteiten optimaal te benutten.

Timemanagement en stresspreventie

Komt het bij u als duizendpoot voor dat een dag eigenlijk nooit genoeg uren bevat? Krijgt u geen grip op uw functie en stapelt het werk zich op? Dan is onze training Timemanagement en stresspreventie een uitkomst! Hierin leert u dat het aanbrengen van structuur in uw werkzaamheden een wereld van verschil maakt.

Praktisch communiceren op de werkvloer

Wordt u niet altijd goed begrepen, ondanks uw goede bedoelingen, uw harde werken en uw betrokkenheid bij de organisatie? De training Praktisch communiceren op de werkvloer laat u zien dat communicatie van belang is voor een goed functionerend management assistent.

Krachtig schrijven

Heeft u wel eens het idee dat u te lang bezig bent met het schrijven van teksten en uw e-mails niet hun doel bereiken? Leer effectief schriftelijk te communiceren met onze training Krachtig schrijven.In deze training leert u in een korte tijd een professionele en kwalitatief goede zakelijke tekst te schrijven.

Opleiding management assistent

Wilt u graag een van onze management assistent opleidingen volgen? Onze trainingen en opleidingen kunt u klassikaal volgen, maar iedere training is ook beschikbaar als maatwerk (incompany). Dan wordt het hele team tegelijk getraind. Wanneer u vragen heeft omtrent een van de management assistent trainingen of opleidingen, neem dan gerust contact op met een van onze studieadviseurs via het telefoonnummer 0172 - 42 34 56. Of formulier het maatwerkformulier in. Een trainer komt graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarom IMK Opleidingen?

  • Praktisch, plezier, resultaat!
  • Hoge klanttevredenheid
  • Volledig toegespitst op uw praktijk
  • Praktijkgerichte trainers
  • Vandaag geleerd is morgen toegepast

Beoordelingen

Onze Management Assistent trainingen opleidingen en trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een 8.5 uit 10 op basis van 280 ervaringen die geschreven zijn door deelnemers.