A+O-Metalektro, het opleidingsfonds gericht op metalektro bedrijven heeft een nieuwe subsidie geïntroduceerd, de zogeheten Fit tot je pensioen (MDIEU) regeling. Dit wordt gefinancierd vanuit de Maatwerkregeling Duurzame Inzetbaarheid en Eerder Uittreden (MDIEU) van het ministerie van SZW.

Technologische ontwikkelingen wisselen elkaar in rap tempo af en er is een tekort aan medewerkers. Jezelf opleiden en ontwikkelen is daarom erg belangrijk.

A+O-Metalektro heeft bij ons tien trainingen geselecteerd welke via deze regeling gratis te volgen zijn. Ieder jaar mag je drie trainingen volgen via deze regeling.

Lees hier verder

Gerelateerde
trainingen en opleidingen

Jouw voordeel om een Fit tot je pensioen training te volgen?

Door een training te volgen kun je werken aan jouw competenties, werkgeluk en vitaliteit. Met vernieuwd zelfvertrouwen word je zichtbaarder binnen een organisatie en maak je meer impact.

Wanneer jouw werkgever aangesloten is bij A+O Metalektro kun je tot en met 31 mei 2024 tien van onze trainingen gratis volgen vanuit het A+O Fonds Metalektro (maximaal drie per kalenderjaar).

Aanmelden voor een training

Valt jouw werkgever over de CAO Metalelektro, dan zijn ze aangesloten bij A+O Metalektro en kun jij gebruik maken van deze regeling. Weet je niet zeker of deze regeling ook op jou van toepassing is? Vraag het na bij je leidinggevende of een HR-medeweker. Zij weten of jouw organisatie is aangesloten bij dit fonds.

Facturatie en aanvragen MDIEU subsidie

Je kunt jezelf via deze website inschrijven voor een van de tien aangeboden trainingen. Kies dan in de laatste stap van je aanmelding bij “Hoe ben je bij ons terecht gekomen” de optie A+O-Metalektro. De factuur wordt na inschrijving direct naar jouw werkgever gestuurd. Jouw werkgever is verantwoordelijk om de factuur aan ons te betalen.

Je werkgever dient maximaal drie maanden voor of binnen drie maanden na de start van de training een aanvraag in bij A+O Metalektro via Mijn A+O. Na afronding van de training doen zij een upload van de factuur en jouw certificaat van deelname in dit zelfde portaal. Een copie van jouw certrifcaat lever je als deelnemer zelf aan bij jouw werkgever.

De exacte aanvraagprocedure lees je op de website van A+O-Metalektro.

Met jouw gehele team een kosteloze training volgen?

Denk je na het lezen van de inhoud van een training “dit is ook interessant voor meer collega’s waarmee ik werk”. Dan hebben we goed nieuws voor je. Deze tien trainingen kunnen ook incompany georganiseerd worden. Bij jullie op locatie of in de buurt. Jullie doen de aanvraag bij A+O-Metalekto, uiteraard helpen wij jullie hierbij en wij verzorgen de training exclusief voor jouw organisatie. De enige kosten welke jullie zelf hebben, zijn die van de locatie en catering.

Wees er snel bij

Je kunt de regeling vanaf 15 november inzetten bij IMK Opleidingen en onze samenwerkingspartner IPV Training & Advies. De regeling geldt tot en met 31 mei 2024, maar wacht niet te lang want OP = OP.

Meer weten?

Wil je meer weten over welke training het beste bij jou of jouw organisatie past? Neem dan contact op met onze studieadviseurs via 0172 – 42 34 56 of studieadvies@imkopleidingen.nl.

Heb je vragen over de inhoud van de regeling neem dan contact op met A+O-metalektro via 088-60 50 960 of vergoedingen@ao-metalektro.nl.

[get-faq]

Reviews van deelnemers

IMK Opleidingen wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.5 uit 10 op basis van 4050 beoordelingen

10 / 10
18 november 2022
Matt Schalk
Training Persoonlijk leiderschap
Als je open bent krijg je hele waardevolle in zichten over waar je naar toe wil en waar je je nu bevindt. Wie je bent...
Lees  meer   minder 
9 / 10
18 november 2022
Anja Fraterman
Training Persoonlijk leiderschap
Erg leerzaam. Je leert veel over jezelf.
8 / 10
17 november 2022
Boris van Hal
Training Persoonlijke effectiviteit
Geleerd om me bewuster te zijn in mijn communicatie.
8 / 10
16 november 2022
Rien Sterk
Training Communicatie in en rond projecten
Aandacht voor persoonlijke leertrajecten en ontwikkeling als het gaat om communicatie binnen de diverse afdelingen en groepen.
8 / 10
16 november 2022
Ivonne Kaptein
Training Communicatie in en rond projecten
Een goede training om meer reflectie te krijgen op hoe je werkt en wat er verbeterd kan worden als projectmanager.
9 / 10
15 november 2022
Nadia Kuipers
Cursus Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit binnen de organisatie
Ik raad deze training zeker aan!
9 / 10
15 november 2022
Antoinette Sulmann
Cursus Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit binnen de organisatie
Theoretische informatie die goed praktisch toepasbaar is. Het uitwisselen van de informatie met mede cursisten is heel waardevol.
8 / 10
15 november 2022
Mihaela Niculescu
Cursus Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit binnen de organisatie
Het is een nuttige training met veel informatie die je in de praktijk kunt toepassen.
Bekijk alle reviews
Studieadvies background

Studieadvies op maat?

Wens je een persoonlijk studieadvies of heb je vragen over de mogelijkheden van maatwerk? Onze studie- en maatwerkadviseurs staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

IMK Studie adviseur

Waarom kiezen voor IMK Opleidingen?

Simone van Rens
Simone van Rens
Re-integratiecoach
Cursus Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit binnen de organisatie
“Bij IMK Opleidingen worden de trainingen op een erg praktische manier gegeven. Op de universiteit ging dat echt anders. Wat ik ook fijn vond was,...
Lees het verhaal van
Simone ›
Wendy Smit
Wendy Smit
Organisatie & talent manager
Cursus Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit binnen de organisatie
"Tijdens deze cursus wordt niet alleen gekeken naar vitaliteit maar ook naar strategie. Je leert hoe je voor de directie een samenwerkingspartner kunt zijn. En...
Lees het verhaal van
Wendy ›
Emile van der Burgt
Emile van der Burgt
Manager - Leidinggevend Voorman bij Caromi B.V.
Training Praktisch leidinggeven op de werkvloer, het vervolg
“Als leidinggevende wilde ik graag mijn team blijven motiveren en inspireren. In deze training leer je veel over je eigen positieve punten, maar ook over...
Lees het verhaal van
Emile ›
Rob Welles
Rob Welles
Customer Care Representative bij OVATA
Training Commerciële binnendienst
“Ik wilde vooral een gesprekspartner op niveau worden voor klanten. Door deze training ben ik dat nu. Ik weet bijvoorbeeld hoe ik aandachtig luister, samenvat...
Lees het verhaal van
Rob ›
Stephan Baas
Stephan Baas
Teamleider verspaning bij Feyter Industrial Services B.V.
Opleiding Middle Management A
“Vroeger keek ik vooral naar het team onder me, maar nu zie ik hoe de organisatie werkt als geheel. Ik zie de rol van de...
Lees het verhaal van
Stephan ›
Wendy van Gils-van den Broek
Wendy van Gils-van den Broek
Office manager bij MarkVliet Netwerk Notarissen
Opleiding Human Resource Management A
“Ik ben het HR-vak ingerold en wilde graag meer kennis. Deze opleiding heeft mij zo veel gebracht! Elke les was anders. We doorliepen 4 verschillende...
Lees het verhaal van
Wendy ›
Icoon nieuwsbrief

Niks missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Vraag nu gratis en vrijblijvend onze nieuwsbrief aan! Laat je inspireren door interessante artikelen, whitepapers en de nieuwste informatie over onze trainingen en opleidingen

    Copyright © 2012 - 2022 - IMK Opleidingen B.V.