De beste opleidingen en trainingen voor doorgegroeide vakmensen
Volg ons op Facebook Volg ons op LinkedIn Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Rémon Snel

Remon Snel | Management cursus en training

Opleiding Middle Management A

“Ik begin al langzaam de schakel te zijn tussen de werknemers en de directie, middle manager dus!”

Rémon Snel - Van Der Linden Groep
Verkoop Hyundai nieuw

“Elke werknemer is anders, werkt anders en denkt anders. Dankzij deze opleiding slaag ik er beter in mijn collega’s op de juiste manier in te schatten en te benaderen met een bijpassende stijl van leidinggeven. Sommige onderdelen van de opleiding kon ik de volgende dag gelijk al in de praktijk terug zien. Dat vind ik sterk. Je leert je kennis dus eigenlijk al vanaf de eerste dag te gebruiken. In de toekomst is er plaats voor uitbreiding van ons bedrijf en ik heb de ambitie om dan vestigingsmanager te worden. Ondanks dat ik nu nog medewerker ben, kan ik op de werkvloer duidelijk merken dat ik anders ben gaan denken dan mijn collega’s. Ik begin al langzaam de schakel te zijn tussen de werknemers en de directie, middle manager dus!
Een leuk voorbeeld is een collega die altijd te laat kwam. Hij dacht dat het allemaal niet zo erg was. Wat maken die tien minuten nu uit? Ik gaf aan wat de gevolgen waren en liet hem inzien waarom dit een probleem was. Uiteindelijk nam hij dit aan en het gebeurde niet meer.
De manier hoe de trainer de theorie kon uitleggen door een voorbeeld uit de praktijk te geven, was gewoon briljant te noemen.