Met het Q4 Profiles DISC profiel krijg je inzicht in je eigen gedrag en communicatievoorkeuren. Je komt erachter waarom je op een bepaalde manier reageert op anderen of in specifieke situaties en hoe effectief dat is. Met het DISC profiel word je je bewust van je eigen kwaliteiten en valkuilen en vergroot je je persoonlijke effectiviteit. Met de persoonlijke nabespreking en uitleg haal je hier het maximale uit.

Voor wie is het DISC profiel met uitgebreide uitleg?

Het DISC profiel met uitgebreide uitleg is voor alle individuele medewerkers, managers, leidinggevenden, teamleiders, meewerkend voormannen en vrouwen, HR-medewerkers, HR-adviseurs. Het is ook interessant voor oud-deelnemers van onze trainingen en opleidingen die al een beknopte versie van het DISC-model hebben gehad, en er nu graag meer over willen weten.

Wat ontwikkel ik?

Dankzij de uitgebreide uitleg en de persoonlijke individuele nabespreking:

  • krijg je inzicht in jouw persoonlijke communicatie en gedragsstijl
  • ken je je eigen kwaliteiten
  • krijg je inzicht in je eigen valkuilen
  • weet je hoe je jouw persoonlijke effectiviteit kunt vergroten
  • kun je jouw gedrag en communicatie beter afstemmen en laten aansluiten op de ander
  • ken je jouw behoeften en grenzen en kun je die beter aangeven

Andere trainingen en opleidingen

Wil je jouw persoonlijke effectiviteit nog meer versterken? Dat kan met de training Persoonlijke effectiviteit waarna je makkelijker voor je mening opkomt, meer zelfvertrouwen hebt op het werk en beter kunt samenwerken.

Ook de training Persoonlijk leiderschap kan interessant zijn voor jou. Deze training gaat nog dieper in op je eigen persoonlijkheid, ambities en krachten. Je leert jouw invloed kennen en inzetten en leert jezelf te leiden en richting te geven.

Ben je een HR-professional en wil je DISC inzetten als praktisch HR-instrument? Bijvoorbeeld bij werving en selectie, coaching of conflictsituaties? Overweeg dan onze de training DISC voor HR.

Heb je een leidinggevende rol en wil je je verdiepen in DISC en teamontwikkeling? Wellicht is dan de training DISC en leiderschap een goede optie voor jou.

Twijfel je wat het beste bij jou past? Onze studieadviseurs helpen je graag met persoonlijk advies via 0172 – 42 34 56.

Wat is DISC?

Het Q4 DISC gedragsprofiel is een krachtig instrument dat het verschil meet tussen iemands natuurlijke en aangepaste gedrag. Hiermee krijg je inzicht in het denken, handelen en communiceren van jezelf en anderen. Lees meer over het DISC-model op deze pagina.

Kan ik het DISC profiel met uitgebreide uitleg ook samen met collega’s doen?

Het DISC profiel met uitgebreide uitleg kun je ook als Incompany maatwerktraining volgen. We stemmen het programma dan samen met jullie af op jullie eigen leerbehoeftes. Zie ook onze informatiepagina Incompany op maat.

Het DISC Profiel met uitgebreide uitleg staat in het teken van jouw eigen DISC gedragsprofiel.

  • Je gaat aan de slag met jouw eigen uitgebreide DISC gedragsprofiel.
  • In een gesprek van 1,5 tot 2 uur – op een samen te bepalen locatie – ontvang je uitgebreide uitleg en toelichting op jouw DISC-profiel en reflecteert daar samen met de trainer op.
  • Na afloop weet hoe je jouw DISC-profiel kunt gebruiken om je communicatie met anderen en jouw persoonlijke effectiviteit te vergroten.

De training heeft op dit moment (nog) geen trainingsdata. Houd onze website in de gaten voor actuele data of neem contact op met één van onze studieadviseurs via studieadvies@imkopleidingen.nl of 0172 - 42 34 56.

Wie verzorgt de nabespreking?

De nabespreking van het persoonlijke DISC profiel wordt gedaan door een gecertificeerd DISC trainer. De trainer heeft veel praktijkervaring en is gericht op de persoonlijke ontwikkeling. De trainer bespreekt op een veilige en respectvolle manier het DISC profiel.

Ook incompany

Ben je geïnteresseerd om voor meerdere mensen uit een team een uitgebreid DISC-profiel te laten? Dat is uiteraard mogelijk. Tevens verzorgen wij een speciale incompany training Teambuilding met DISC en DISC voor sales en accountmanagers.
Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze studieadviseurs via 0172 – 42 34 56 of via studieadvies@imkopleidingen.nl.