Training Verandermanagement

Alle neuzen dezelfde kant op!

Ook beschikbaar in ons open programma.

Opleidingsduur
Op aanvraag

Prijs
Prijs op aanvraag

Beoordeling
Nog niet beoordeeld

Inleiding Verandermanagement

Hoe goed uw plan ook is, altijd stuit u weer op weerstand. Veranderen gaat niet vanzelf. Visies en belangen lopen uiteen. Veel medewerkers ontwikkelen weerstand, onzekerheden en soms ook angsten voor de verandering die gaat komen. Dit vergt van de verandermanagers meer dan alleen kennis van de inhoud. Ingrediënten voor een soepel verloop van de verandering vraagt om een duidelijke visie, gestructureerde aanpak en gevoel en oog voor het menselijk proces. Dat is precies waar het in deze training om draait.

Voor wie?

De training is bestemd voor managers en leidinggevenden op alle niveaus in organisaties die hun veranderingsprocessen soepel willen laten verlopen.

Wat ontwikkel ik?

Deelnemers doen uitgebreide kennis op van de valkuilen die zich bij veranderingsprocessen kunnen voordoen en leren hoe deze valkuilen kunnen overbruggen of vermijden. Het hoogtepunt van de training is het vervaardigen van een compleet veranderplan aan de hand van een glasheldere checklist uit het lesmateriaal.

Trainers

U treft enthousiaste en ervaren trainers die zich verdiepen in uw situatie.

Aanvullende informatie

Wilt u van gedachten wisselen over de ontwikkeling van teams of de koers van uw organisatie? Neem gerust contact op voor een oriënterend gesprek.  Bel 0172 – 42 34 56 of mail naar studieadvies@IMKopleidingen.nl.


Opbouw

De training bestaat uit twee dagen met een week tussen de lesdagen in.
De tijden zijn van 10.00 – 17.00 uur.

Onze aanpak

Leren doet u volgens ons niet alleen in een leslokaal. Daarom gaat u na uw inschrijving meteen online aan de slag met voorbereidingsopdrachten. De training zelf is interactief en uw leerproces persoonlijk en praktijkgericht. Om het geleerde te borgen, kunt u tot twaalf maanden na afloop online contact onderhouden met de trainer en de andere deelnemers.

Programma

De training Verandermanagement maakt als module deel uit van de opleiding Middle Management C.

 • Model voor veranderingsprocessen
 • Analyse van cultuur en structuur
 • Het ontwikkelen van een veranderplan
 • Draagvlak creëren voor verandering
 • Het leiden van een veranderproces
 • Weerstand managen

Investering

Deze training is alleen beschikbaar als maatwerktraining.

Wilt u van gedachten wisselen over de ontwikkeling van teams of de koers van uw organisatie? Neem gerust contact op voor een oriënterend gesprek.  Bel 0172 – 42 34 56 of mail naar studieadvies@IMKopleidingen.nl.

Waarom IMK Opleidingen?

 • Praktisch, plezier, resultaat!
 • 100% klanttevredenheid
 • Volledig toegespitst op uw praktijk
 • Praktijkgerichte trainers
 • Vandaag geleerd is morgen toegepast

Gerelateerde nieuwsberichten