Training Effectief vergaderen en overleggen

Met meer resultaat en plezier vergaderen

Alleen als maatwerktraining beschikbaar.

Opleidingsduur
2 dagen

Prijs
Prijs op aanvraag

Beoordeling
Nog niet beoordeeld

Inleiding Effectief vergaderen en overleggenEV_700px

Iedereen mag en moet over alles meepraten, anders hebben we het gevoel dat we niet meetellen. Het gevolg: eindeloze vergaderingen zonder concreet resultaat. Dat kan ook anders. Na deze training gaat uw team weer effectief en efficiënt vergaderen. De kosten gaan omlaag en de resultaten nemen toe.

Voor wie?

Deze training is bestemd voor iedereen die met enige regelmaat deelneemt aan een werkoverleg. Deelnemers beheersen basisvaardigheden op het gebied van communicatie. Ze willen tijdens vergaderingen beter hun rol pakken en een constructieve bijdrage leveren aan de besluitvorming.

Wat ontwikkel ik?

Na afloop van deze praktijkgerichte training communiceren de deelnemers helder en duidelijk hun boodschap.  Ze weten goed af te wegen of een vergadering (of hun aanwezigheid daarbij) noodzakelijk is. Ook kunnen ze de vergadertijd efficiënt benutten en komen ze tot concrete afspraken.

Trainers

De training wordt gegeven door een ervaren praktijkgerichte trainer met veel praktische kennis van vergadertechnieken en communicatieprocessen.

Aanvullende informatie

Wilt u van gedachten wisselen over de ontwikkeling van teams of de koers van uw organisatie? Neem gerust contact op voor een oriënterend gesprek.  Bel 0172 – 42 34 56 of mail naar studieadvies@IMKopleidingen.nl.


EV_700px

Onze aanpak

Leren doet u volgens ons niet alleen in een leslokaal. Daarom gaat u na uw inschrijving meteen online aan de slag met voorbereidingsopdrachten. De training zelf is interactief en uw leerproces persoonlijk en praktijkgericht. Om het geleerde te borgen, kunt u tot twaalf maanden na afloop online contact onderhouden met de trainer en de andere deelnemers.

Programma

 • Meer of minder vergaderen?
 • Uw spelregels in de vergadering
 • Verschillende rollen tijdens vergadering
 • Gespreksstructuren
 • Uw stijl van communiceren afstemmen op uw doel
 • Omgaan met emoties, weerstanden en conflicten

Startdata & locaties

Er zijn nog geen recensies voor deze opleiding/cursus.

Investering

Deze training is alleen beschikbaar als maatwerktraining. Klik hier voor meer informatie.

Wilt u van gedachten wisselen over de ontwikkeling van teams of de koers van uw organisatie? Neem gerust contact op voor een oriënterend gesprek.  Bel 0172 – 42 34 56 of mail naar studieadvies@IMKopleidingen.nl.

Waarom IMK Opleidingen?

 • Praktisch, plezier, resultaat!
 • Hoge klanttevredenheid
 • Volledig toegespitst op uw praktijk
 • Praktijkgerichte trainers
 • Vandaag geleerd is morgen toegepast

Gerelateerde nieuwsberichten