Volg ons op Facebook Volg ons op LinkedIn Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

De beste opleidingen en trainingen voor doorgegroeide vakmensen

Brochure aanvragen

Vraag de IMK cursusbrochure aan

Vraag nu gratis en vrijblijvend onze cursusbrochure aan! In de brochure vindt u uitgebreide informatie over alle trainingen en opleidingen die u kunt volgen bij IMK Opleidingen.

Vraag de brochure aan

Ervaringen

IMK Opleidingen wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.5 uit 10 op basis van 2296 ervaringen die geschreven zijn door deelnemers.

10

Training Praktisch leidinggeven op de werkvloer

07-03-2018

Ik vond heel goed. Lees verder »

9

Training Praktisch coachen van zelfsturende teams

15-03-2018

Het was de eerste keer voor mij in dit soort of training en ik vond het prettig. Inhoud en groep samenstelling was heel goed. De interactie met Christine was… Lees verder »

8

Training Actief en effectief in de OR

07-03-2018

Leerzaam en gericht op wat de rechten zijn als OR. Lees verder »

Actueel

 • Praktisch 5 stappenplan voor de AVG

  Vrijwel iedere organisatie heeft de komende maanden het voldoen aan de nieuwe privacywetgeving AVG op de ‘actielijst’ staan. De ene organisatie is al verder dan de ander. Weet u al wat dit voor uw organisatie betekent? Om u op weg te helpen hebben we in dit artikel alles teruggebracht tot vijf eenvoudige stappen.

  Lees meer »
  IMK LOL ICOON inspiratie 2
 • DISC in de praktijk: luistervaardigheden en beperkingen

  Het ingewikkelde van communicatie is dat we niet weten wat de ander denkt, voelt of bedoelt. Dat vullen we grotendeels zelf in. En zo ontstaat er al snel ruis en miscommunicatie. Als we snappen wat een ander hoort en wat zijn of haar beperkingen zijn, dan kunnen we elkaar beter begrijpen en effectiever met elkaar communiceren.

  Lees meer »
  IMK LOL ICOON disc
 • Werkgeluk maakt innovatie en creativiteit mogelijk

  Bedrijven als Airbnb, Uber, Buurtzorg en Tony’s Chocolonely zetten bestaande bedrijfsstructuren op losse schroeven en ontwrichten sectoren. Ze zijn de aanleiding dat ook traditionele organisaties de urgentie voelen om te veranderen. De grote vraag daarbij is: hoe verankeren ze innovatie en creativiteit in hun bedrijfsprocessen en DNA? Werkgeluk blijkt de sleutel te zijn!

  Lees meer »
  BF 197 x 197 nieuwsbrief GROEN

Maak kennis met de IMK leerweg

Een training bestaat uit veel meer dan twee dagen bij elkaar komen, het leren begint al direct na het inschrijven. Trainer Christine Meijers legt uit hoe we dit doen.

Regiokalender

Bekijk alle opleidingen en trainingen bij u in de buurt!

Bekijk regiokalender
IMK opleidingen regiokalender

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze maandelijkse e‑mailnieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief
IMK opleidingen nieuwsbrief